Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 304 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,43 g |
Tuky | 54,97 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Moje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 7 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 7 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 55 minutami
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 2 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 3 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 4 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na mrkvi,
vepřová plec v mrkvi,
vepřová plec s mrkví,
vepřové plecko s dušenou mrkví,
vepřové v mrkvi,
vepřová plec recepty,
vepřové s mrkví,
veprova plec,
vepřová plec recept,
veprove na bazalce,
vepřové na mrkvi,
veprove s dusenou mrkvi,
vepřové plecko recepty,
vepřová plec s dušenou mrkví,
vepřové plecko,
vepřové na mrkvi recept,
recepty z vepřové plece,
recepty z vepřového plecka,
recepty z plecka,
vepřová plec s ,mrkvi
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
olej,
sůl,
masox,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bazalka čerstvá,
kmín celý
Komentáře (20)