Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybářova podkova s kaší

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 896 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny28,52 g
Tuky35,43 g
Vláknina35,42 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy167,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce. Krok 2: Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne. Krok 3: Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut. Krok 4: Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme. Krok 5: Kapra podáváme s kaší.

Zveřejněno 22. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybářova podkova s kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNY9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybářova podkova s kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNY9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička:-K+13:-p:yes:

Díky:-K

:-):yes:

škoda, že nejsem rybář:-( byla by moje.. ta bašta:-8:-8:-D;-):-p:yes::yes:

:yes::yes::yes:jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby:yes::yes::yes:

mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam:-)+1:yes:

Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!:yes:

Všem děkuji za komentáře:-K
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře:-), chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno:-p


Colombo65:mě taky;-), ale muž a synek ji nemusí:-(, příště bude;-):-D:-D

Krásné, mě tam chybí jen ta kůže;-);-);-)

Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno;-):-K

Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu:-D Tobě dávám 3.bod:yes:

Krásný recept:yes:. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci:-K

Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá:yes::yes:+1

Tématické fráze:
jana rybářová, jana rybářová, brambory s mrví, smažíme kapříka k k obědu, ¨¨kapr s kaší, dort podkova pro rybáře, dort podkova pro muže, marcipánový žralok na dort, kapr na ostro, rybářova bašta recept, recept na stredni podkovu, jana rybářová dorty, rybarova, celer s kaší recepty, smazeny kapr podkovy

Suroviny:
kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu