Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.
Krok 2: Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.
Krok 3: Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.
Krok 4: Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.
Krok 5: Kapra podáváme s kaší.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Moje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 7 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 10 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 5 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 6 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 7 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 7 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 7 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 7 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 7 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 8 hodinami
Tématické fráze:
jana rybářová,
jana rybářová,
brambory s mrví,
smažíme kapříka k k obědu,
¨¨kapr s kaší,
dort podkova pro rybáře,
dort podkova pro muže,
marcipánový žralok na dort,
kapr na ostro,
rybářova bašta recept,
recept na stredni podkovu,
jana rybářová dorty,
rybarova,
celer s kaší recepty,
smazeny kapr podkovy
Suroviny:
kapr,
med,
olej olivový,
tymián,
chilli,
limetka,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej,
brambory,
mrkev,
celer,
česnek,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (13)