Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 097 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Moje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 13 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 55 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 3 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
rapikaty celer omacka,
okurkova kysela polevka,
omáčka veluté,
veluté,
recept na veluté,
co z řapíkatého celeru,
koprové velouté,
polévka z kyselé okurky,
kysele okurky,
celerove veloute,
kyselé okurky recept,
velute omáčka,
omáčka řapíkatý celer,
jak použit řapíkaty celer,
polévka kyselé okurky,
omáčka z kyselé okurky,
velouté polévka,
kam použít řapíkatý celer recepty,
smetanove rybi velute,
co je velute
Suroviny:
vývar masový,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
pepř zelený,
celer,
houby čerstvé,
okurky sterilované,
hořčice hrubozrnná
Komentáře (14)