Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 187 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Moje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 42 minutami
Opilcův kapr
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 hodinou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 2 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 2 hodinami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty výborné,
recept na bulgur,
co je to bulgur,
bulgur jako příloha,
saláty jako hlavní jídlo,
bulgur recepty jako příloha,
bulgur příloha,
recepty salát z bulguru se žampiony,
jídla s bulgurem,
jak uvařit bulgur,
bulgur porce,
jídlo s bulgurem,
bulgr,
recepty bulgr,
co to je bulgur,
co to je bulgur,
bulgur recept příloha,
bulgur co to je,
recept bulgr,
recept na burgur
Suroviny:
bulgur,
cibule,
žampióny,
pórek,
rajče cherry,
olej,
sůl
Komentáře (31)
Terko super, já dávám
Až ho klepne pepka...
Ne, nezmýlil. 20 let jsem prožil v severní Africe (Maroko, Tunis, Líbye) a nikdy v bulguru maso nebylo. Jenom v cous-couse.
Petr: dovolte, abych Vám oponovala, bulgur je použitelný jako příloha nebo jako součást zeleninových/masových pokrmů, každopádně i kdyby to tak ve světě bráno nebylo, tak nevím, proč bychom si nemohli recepty a práci se surovinami upravovat dle svého, podle mě se svou neutrální chutí hodí v podstatě k čemukoliv a na jakýkoliv způsob, můj způsob byl jen příklad...
spagetka: díky!