Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
Tuky | 73,22 g |
Vláknina | 35,26 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těstoviny smícháme, vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do mikrotenové folie a necháme v chladu cca 45 minut odpočinout.
Krok 2: Pórek nakrájíme na drobno, krátce orestujeme na olivovém oleji. Přidáme na menší kousky pokrájené žampiony, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme do měkka cca 15 minut. Necháme vychladnout a přimícháme nastrouhanou mozzarellu.
Krok 3: Všechny suroviny na omáčku dáme do zapékací nádoby (zeleninu nakrájíme na větší kusy), promícháme a při 160°C cca 1 hodinu pečeme.
Krok 4: Necháme trochu vychladnout i s vypečenou šťávou a přendáme do foof procesoru, přidáme rajčata ve vlastní šťávě, černé olivy, kapary, bazalku a rozmixujeme na kaši. Na mírném ohni necháme cca 15 minut probublat a dochutíme cukrem, solí a pepřem.
Krok 5: Těsto na pomoučněné pracovní ploše rozválíme na tenký plát a vykrajujeme kolečka. Na každé kolečko dáme lžíci náplně, kraje potřeme rozšlehaným vajíčkem a pomocí formičky uzavřeme.
Krok 6: Vaříme v osolené vroucí vodě doměkka. Promícháme s kapkou olivového oleje. Podáváme s pečenou omáčkou.
Zveřejněno 5. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
Moje poznámka
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 3 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 9 minutami
Bramborové placky plněné brynzou
Neregistrovaný před 10 minutami
Domácí vánočka
Katerinaprecechtelova před 14 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Neregistrovaný před 21 minutami
Croissanty s Nutellou
Neregistrovaný před 26 minutami
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
Neregistrovaný před 26 minutami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
Neregistrovaný před 30 minutami
Domácí sušené maso - jerky
Neregistrovaný před 34 minutami
Přírodní krkovička
Neregistrovaný před 47 minutami
Jáhelník s tvarohem a ovocem
Neregistrovaný před 53 minutami
Tématické fráze:
omacka na ravioli,
ravioli s houbami,
domácí ravioli,
napln do raviol,
příprava raviol,
ravioli recept,
domácí ravioli s houbami,
ravioly s houbami,
raviol,
testo ravioli,
testo na ravioli,
ravioli testo,
domaci ravioly,
recept na ravioli,
ravioli s hribky,
houbové raviolly,
omáčka na ravioli recept top,
ravioli ricottou a s houbovou omáčkou,
omacka raviolly,
ravioly z houbama
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
vejce,
olej olivový,
sůl,
voda,
žampióny,
pórek,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
rajče,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
fenykl,
lusk paprikový,
tymián,
ocet balsamiko,
olej olivový,
sůl,
rajče ve vlastní šťávě,
olivy černé,
kapary,
bazalka čerstvá,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (19)