Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvoubarevné broskvové řezy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

majka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 398 kJ /
3 441 kcal
Bílkoviny79,90 g
Tuky158,80 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 783 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy413,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky vyšleháme s oběma cukry a olejem do pěny. Z bílků si připravíme tuhý sníh. K ušlehaným žloutkům přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Krok 2: Těsto vymícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut při 160°C. Piškot necháme vychladnout, propícháme hustě vidličkou a pokapeme šťávou z kompotu. Krok 3: Na takto připravený piškot nalijeme tvarohový krém a poklademe krájenými broskvemi a dáme na 20 minut ztuhnout. Na broskve naneseme pařížskou ušlehanou šlehačku, zarovnáme a posypeme Grankem. Dáme přes noc do lednice a druhý den podle potřeby krájíme. Krok 4: Tvarohový krém: šlehačku, tvaroh, zakysanou smetanu a cukr vyšleháme do krému a přilijeme podle návodu připravený želatinový ztužovač. Krok 5: Pařížská šlehačka: připravíme si je 1 den dopředu šlehačky, které nalijeme do hrnce, přidáme nalámanou čokoládu a přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme vychladnout, pak dáme na noc do lednice a druhý den vyšleháme.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Poznámka autorky majka

foto nemám, nestihla jsem to :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevné broskvové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r70W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevné broskvové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r70W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
piškotové dvoubarevné řezy, broskvové řezy, broskvove rezy s tvarohem, tvarohové řezy den a noc, dvoubarevný broskvový koláč, broskvové řezy s tvarohovým krémem, tvarohové řezy s broskvemi, broskvové krémové řezy, dvoubarevné řezy den a noc, broskvový rezy, broskvový řez, dvoubarevné řezy s broskvemi, broskvové řezy se šlehačkou, recept na tvarohove rezy s broskvemi, řezy se smetanovožloutkovou krustou, den a noc - piškotové sk, dvoubarevné řezy s tvarohem, recept na řezy s broskvemi a tvarohem, dvoubarevný broskvový koláč s tvarohem, broskvový koláč dvoubarevný

Suroviny:
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, olej, tvaroh měkký, smetana zakysaná, šlehačka, cukr moučkový, ztužovač želatinový, šlehačka ke šlehání, čokoláda mléčná, kompot broskvový, kakao granko

Přidat fotografie receptu