Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,90 g |
Tuky | 158,80 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 413,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky vyšleháme s oběma cukry a olejem do pěny. Z bílků si připravíme tuhý sníh. K ušlehaným žloutkům přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků.
Krok 2: Těsto vymícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut při 160°C. Piškot necháme vychladnout, propícháme hustě vidličkou a pokapeme šťávou z kompotu.
Krok 3: Na takto připravený piškot nalijeme tvarohový krém a poklademe krájenými broskvemi a dáme na 20 minut ztuhnout. Na broskve naneseme pařížskou ušlehanou šlehačku, zarovnáme a posypeme Grankem. Dáme přes noc do lednice a druhý den podle potřeby krájíme.
Krok 4: Tvarohový krém: šlehačku, tvaroh, zakysanou smetanu a cukr vyšleháme do krému a přilijeme podle návodu připravený želatinový ztužovač.
Krok 5: Pařížská šlehačka: připravíme si je 1 den dopředu šlehačky, které nalijeme do hrnce, přidáme nalámanou čokoládu a přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme vychladnout, pak dáme na noc do lednice a druhý den vyšleháme.
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevné broskvové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r70W
Moje poznámka
Dvoubarevné broskvové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r70W
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 15 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 51 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 2 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 16 hodinami
Tématické fráze:
piškotové dvoubarevné řezy,
broskvové řezy,
broskvove rezy s tvarohem,
tvarohové řezy den a noc,
dvoubarevný broskvový koláč,
broskvové řezy s tvarohovým krémem,
tvarohové řezy s broskvemi,
broskvové krémové řezy,
dvoubarevné řezy den a noc,
broskvový rezy,
broskvový řez,
dvoubarevné řezy s broskvemi,
broskvové řezy se šlehačkou,
recept na tvarohove rezy s broskvemi,
řezy se smetanovožloutkovou krustou,
den a noc - piškotové sk,
dvoubarevné řezy s tvarohem,
recept na řezy s broskvemi a tvarohem,
dvoubarevný broskvový koláč s tvarohem,
broskvový koláč dvoubarevný
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
šlehačka,
cukr moučkový,
ztužovač želatinový,
šlehačka ke šlehání,
čokoláda mléčná,
kompot broskvový,
kakao granko
Komentáře