Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvoubarevné broskvové řezy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

majka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 398 kJ /
3 441 kcal
Bílkoviny79,90 g
Tuky158,80 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 783 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy413,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky vyšleháme s oběma cukry a olejem do pěny. Z bílků si připravíme tuhý sníh. K ušlehaným žloutkům přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Krok 2: Těsto vymícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut při 160°C. Piškot necháme vychladnout, propícháme hustě vidličkou a pokapeme šťávou z kompotu. Krok 3: Na takto připravený piškot nalijeme tvarohový krém a poklademe krájenými broskvemi a dáme na 20 minut ztuhnout. Na broskve naneseme pařížskou ušlehanou šlehačku, zarovnáme a posypeme Grankem. Dáme přes noc do lednice a druhý den podle potřeby krájíme. Krok 4: Tvarohový krém: šlehačku, tvaroh, zakysanou smetanu a cukr vyšleháme do krému a přilijeme podle návodu připravený želatinový ztužovač. Krok 5: Pařížská šlehačka: připravíme si je 1 den dopředu šlehačky, které nalijeme do hrnce, přidáme nalámanou čokoládu a přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme vychladnout, pak dáme na noc do lednice a druhý den vyšleháme.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Poznámka autorky majka

foto nemám, nestihla jsem to :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevné broskvové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r70W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevné broskvové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r70W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
piškotové dvoubarevné řezy, broskvové řezy, broskvove rezy s tvarohem, tvarohové řezy den a noc, dvoubarevný broskvový koláč, broskvové řezy s tvarohovým krémem, tvarohové řezy s broskvemi, broskvové krémové řezy, dvoubarevné řezy den a noc, broskvový rezy, broskvový řez, dvoubarevné řezy s broskvemi, broskvové řezy se šlehačkou, recept na tvarohove rezy s broskvemi, řezy se smetanovožloutkovou krustou, den a noc - piškotové sk, dvoubarevné řezy s tvarohem, recept na řezy s broskvemi a tvarohem, dvoubarevný broskvový koláč s tvarohem, broskvový koláč dvoubarevný

Suroviny:
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, olej, tvaroh měkký, smetana zakysaná, šlehačka, cukr moučkový, ztužovač želatinový, šlehačka ke šlehání, čokoláda mléčná, kompot broskvový, kakao granko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu