Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,83 g |
Tuky | 42,79 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 47,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Moje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Nejnovější recepty
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 2 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 2 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 7 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 3 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 4 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 4 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 5 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 7 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 16 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 17 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovězí roláda recept,
hovězí na pivu s hlívou,
hovezi rolady v tlakovem hrnci,
hovězí roláda v tlakovém hrnci,
nápln do hovězí rolády,
roládky plněné hlívou,
plněná roláda hlívou,
rolada s hlivou,
krůtí roláda plněná hlívou ústřičnou,
hovězí maso s hlívou,
bramborová roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cibulka jarní,
hlíva ústřičná,
sýr eidam,
vejce,
škrob kukuřičný,
olej slunečnicový,
bujón hovězí,
mouka polohrubá,
smetana ke šlehání
Komentáře