Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé z candáta s omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

misagl

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 273 kJ /
304 kcal
Bílkoviny3,74 g
Tuky11,62 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé omyjeme a osušíme. Pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Bylinky opereme, otrháme a posekáme. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a rozčtvrtíme, odstraníme stopky a semena a dužinu pokrájíme na kostičky. Cibuli nadrobno posekáme. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, vyřízneme jádřinec. Dužinu pokrájíme na kostičky a pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Filé po obou stranách osolíme a opepříme. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej a rybu opékáme nejprve 3 minuty, obrátíme a pečeme další 3 minuty. Krok 3: Na vypečeném tuku zesklovatíme cibuli. Přidáme jablko a přikryté je podusíme. Přelijeme jablečným octem a 2-3 lžícemi vody. Vmícháme hořčici, rajčata a bylinky. Osolíme a podle chuti opepříme. Rybí filé s omáčkou podáváme s bagetou.

Zveřejněno 1. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z candáta s omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJwr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z candáta s omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJwr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
candát s omáčkou, candát recepty, candat se sýrovou omáčkou, candát recepty filety, candát recept, recepty candát s pepřovou omáčkou, candát s bagetkou, candát se sýrovou omáčkou recept, mořský candát recept, candát s pepřovou omáčkou, candat morsky recepty, filet z candata s citronovym prelivem, recept na candáta s omáčkou, candat s kuzi, filé s kůží, recepty na candáta, candát v omáčce, candat s se sýrovou omáčkou, candát s omáčkou recept, candat s houbovou omáčkou

Suroviny:
filet z candáta, šťáva citronová, petrželka, bazalka čerstvá, estragon, pažitka, rajče, cibule, jablko, sůl, pepř, olej olivový, ocet jablečný, celozrnná hořčice

Přidat fotografie receptu