Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiónová polévka s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 612 kJ /
385 kcal
Bílkoviny6,80 g
Tuky22,18 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oškrábeme a nakrájíme na menší kostky. Krok 2: Očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Krok 3: Vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a kmínem a uvaříme skoro do měkka. Krok 4: Polévku zahustíme jíškou, dochutíme solí, nebo bujónem a povaříme. Krok 5: Na závěr přidáme do polévky petrželku, fazole i s nálevem a olej. Krok 6: Nakonec necháme žampiónovou polévku s fazolemi přejít varem a odstavíme.

Zveřejněno 7. 2. 2013

Poznámka autorky JanaB1

Použijeme - li usmaženou jíšku, tak olej vynecháme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampiónová polévka s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Kyg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampiónová polévka s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Kyg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
žampionová polévka, fazolová polévka se žampiony, žampionová polévka z konzervy, žampionová polévka recepty, polevka ze zampionami recepty, žampionová polévka z na konzervy, polevka žampionova, recepty fazolová polevka s žampiony, fazolová polévka, polévka fazolová a žampiony, žampiony s fazolová polévka, žampiónová polévka recept, fazolová polévka s žampiony, polevka fazolova s žampiony, žampionová polévka s konzervy, fazolová polévka s žampionama, žampionova polevka ze zampionu v nalevu, žampionová polévka s fazolama, polévka s fazolemi a žampionami, zampionova fazolova polevka

Suroviny:
brambory, žampióny, fazole červené ve slaném nálevu, kmín celý, sůl, voda, jíška světlá, petrželka sušená, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu