Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruske plnene pampusiky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

adkas adkas

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 655 kJ /
2 308 kcal
Bílkoviny62,43 g
Tuky68,60 g
Vláknina17,82 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 5,23 g
Sůl13,00 g
Sacharidy351,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vodu zohrejme na teplu ( ja som neprevarala). Pridame cukor, sol, olej a premiesame. Pridame do misy s preosiatou mukou a vypracujeme cesto. Krok 2: Prikryjeme utierkou (aby neobschlo) a nechame odpocivat 30 minut. Potom cesto rozdelime na dve polovice. Rozvalkame si plat s cca priemerom 35 cm , hrubkou 2 mm a prelozime na cistu utierku. Krok 3: Druhe cesto rozvalkame na cca 32 cm. Mensie paradajky nakrajame na kolieska a na paradajky ulozime trochu plnky (feta rozmiesana a pridany posekany kopor). Krok 4: Prikryjeme cestom, ktore sme si rozvalkali ako prve a formickou vykrajujeme kolieska tesne okolo paradajky. Krok 5: Mozno preto neboli moje pampusiky take pekne, okruhle, pretoze ja som vykrajovala trochu vacsie kolieska ako boli paradajky. Krok 6: Vyprazame v dobre rozohriatom oleji do zlatista z obocho stran ( ako sisky). Krok 7: Po vybrati z oleja dame odkvapat na papierovu utierku. Krok 8: Nechame ochladit a potom sa uz mozeme pusti do nich. Z uvedej davky mi vyslo 23 papmusikov o priemere 7 cm.

Zveřejněno 24. 2. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruske plnene pampusiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXvG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruske plnene pampusiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXvG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Magdalenka, omlouvám se, už jsem to vyřešila, v "poznámce" pod rcp je na Adrianu odkaz, kterého jsem se nevšimla, napíšu jí tam. Omlouvám se, chtěla jsem jen kontakt. Ale i tak děkuji. Jen na vysvětl. : K názvu tohoto rcp se váže jedna humorná epizoda z posledních "totalitních" měsíců r. 1989, kterou nechci psát pod rcp., ale chci ji "věnovat" autorce rcp.:-K:-K:-K:-8

olahok: ja tomuto komentáru absolut nerozumiem...:-O

Recept je super, včera odzkoušeno. Děkuji autorce za zveřejnění rcp, čímž vyřešila jednu moji "záhadu" z r. 1989. Dotaz pro : Magdalenka: Chtěla bych autorce rcp napsat o "pointě vyřešení záhady", ale nechci tím zatížit a znevážit tak její krásný rcp, můžete mi poradit, prosím ? Nechci zbytečně obtěžovat, ale myslím, že to autorku, když nic jiného, tak alespoň pobaví. Děkuji.:yes::-K

:-p:yes::yes:

:-p:-p:-p to nemá chybu!

Krásný název:-K:-K:-) takový milý:-*:-)pampúšiky:-)
recept je moc hezký, no nic.. přidám bodík;-):-):yes:

To musim vyzkouset...vypada to moc pekne..:yes::yes:

To s tou fetou a kôprom s paradajkou môže byť veľmi chutné.Ukladám a až bude ozajstný letný kôpor a letné paradajky tak skúsim. Z tých holandských paradajok a nevoňavého kôpru z Tesca je to škoda piecť, nemá to žiadnu chuť ! :-p :-D

ty jsou krásné, moc pěkný recept a foto :yes::yes::-K:-p:-p

Tématické fráze:
ruské recepty, ruský biftek s knedlíkem, ruské plněné knedlíky recept, ruský recept na pirohy psané rusky, ruské recepty psané rusky, název ruskych plněných knedlíků, ruske pokrmy, ruské recepty na vaření z hub, recepty na ruské pokrmy

Suroviny:
mouka polohrubá, voda, olej slunečnicový, sůl, cukr, sýr feta, kopr, rajče, olej

Přidat fotografie receptu