Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,06 g |
Tuky | 29,75 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkLr
Moje poznámka
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkLr
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 14 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 5 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 5 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 6 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 8 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 9 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový krém,
vepřové plátky na kedlubnu,
vepřové plátky s kedluben,
vepřové v kedlubnovém zelí,
vepřové plátky s kedlubnou,
vepřový krém,
vepřový plátek na kedlubnách,
kedlubnové grilování,
jak dlouho dusit vepřový plátek,
veprovy platek na gazdovsky platek,
jak dlouho dusit kedlubnové zelí,
babica knedlo vepro zeli,
kedlubnové zelí babica,
kedlubnové zelí se slaninou,
kedlubnove duseni,
uprava gazdovske slaniny,
kedlubnové zelí - co k němu,
pecene kure s kedlubnove zeli,
kedlubny na plátky,
babicovi recepty 11.5.2013
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
kedlubna,
hořčice plnotučná,
sůl,
olej,
libeček,
Komentáře (32)