Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 846 kJ / 1 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,24 g |
| Tuky | 75,69 g |
| Vláknina | 25,56 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 5,04 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 104,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onoN
Moje poznámka
Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onoN
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit pšenici,
varime psenici,
recepty s psenici,
zrno psenice pokrmy salaty recepty?,
nalozena psenice na ryby,
salat z prenice,
co s uvařenou pšenicí,
namočení pšenice,
co uvarit z psenice,
recepty z pšenice,
psenice jak uvarit,
co uvarit z namocene psenice,
recept na pšenici,
jak vaříme pšenici,
lucasinka.cz,
vaříme s pšenicí
Suroviny:
pšenice,
rajče,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá červená,
sýr feta,
česnek,
bazalka čerstvá,
koření oregáno sušené,
olej,
vývar zeleninový
Komentáře (4)