Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční pstruh

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Ryby očistit, já v tomto případě i odstranil hlavy, okořenit a posolit jak vně tak zevně, obalit v mouce a vložit na pánev do rozehřátého másla a smažit z obou stran do křupava a zlatava. Krok 2: Pokapat limetkou a servírovat dle vlastní fantazie.

Zveřejněno 9. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K7jz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K7jz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak očistit pstruha, naložení pstruha, jak okořenit pstruha, jak obalit pstruha, jak očistit pstruhy, jak očistit pstruha, recepty ze pstruha, jak naložit pstruha, naložení pstruhu, jak servírovat pstruha, pstruzi naložení, pstruh s limetkou, ozdoba svatečneho jidla, očistit pstruha, jak očistit pstruha videorecept, jak naložit pstruha do druhý den, pstruh recept limetka, pstruh naložení, pstruh s bramborama, koření na pstruhy

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř, koření na ryby, mouka hladká, máslo, limetka, zelenina, brambory

Přidat fotografie receptu