Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 913 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 11,58 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Moje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 4 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 4 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 2 minutami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 1 hodinou
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 1 hodinou
Dušená mrkev
Tajemnost před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 2 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 3 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty se šafránem,
kurecí vyvar,
recepty s šafránem,
vařeni se šafranem,
recept se šafranem,
vaření s šafránem,
kureci polevka se safranem,
recepty ze šafránem,
jak varit se safranem,
kuřecí maso,
kvalitni vyvar nazory,
hovezi vyvar se safranem,
šafrán koření top recepty,
kuřecí se šafránem,
recept se šafránem.,
safran recept,
kurkuma do vývar,
kureci polevka z šafranem,
kvalitni kureci vyvar recept,
zeleninovy vyvar safranem
Suroviny:
paličky kuřecí,
krk kuřecí,
křídla kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
petrželka kořenová,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
libeček,
petrželka,
šafrán,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Že je vývar daleko chutnější, když maso napřed na to opečeš? Já už jinak vývary nedělám.