Zeleninové sabdží
Zeleninové sabdží je tradiční indický pokrm plný barev a chutí, který si oblíbí každý milovník zeleniny. Toto jídlo spojuje rozmanité druhy zeleniny s aromatickými kořením, čímž vytváří bohatou a vyváženou chuť
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 699 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 24,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 65,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme česnek a všechno koření, necháme rozvonět a přidáme posekaná rajčata nebo rajčatový protlak.
Krok 2: Jako první zeleninu přidáme nakrájené zelí a brambory. Podlijeme malinko vodou, osolíme.
Krok 3: Postupně přidáváme ostatní suroviny, fazolky, cuketu. Podléváme pouze tak, abychom neměli směs příliš řídkou a vodnatou.
Zveřejněno 2. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEv
Moje poznámka
Zeleninové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEv
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 7 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno 30. 1. 2025 18:00
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno 30. 1. 2025 17:17
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z vepřové konzervy
Neregistrovaný před 1 minutou
Cottage cheesecake
Neregistrovaný před 1 minutou
Krkovička na česneku
Neregistrovaný před 6 minutami
Salát - vzpomínka na Itálii
Neregistrovaný před 12 minutami
Červená řepa-salát
Lucie1001 před 16 minutami
Nivová omáčka
Neregistrovaný před 16 minutami
Pečená plněná kotleta
Neregistrovaný před 19 minutami
Pikantní mrkvový salát s řeřichou
Neregistrovaný před 21 minutami
Šalamounova buchta
Neregistrovaný před 21 minutami
Vepřové špízy
Neregistrovaný před 27 minutami
Tématické fráze:
sabdží,
sabdží recept,
zeleninové recepty,
sabží,
indicke sabdzi,
zeleninove sabži,
recept sabdzi,
zeleninové sabdži s rýží,
šábždí,
subdżí,
sabži recept,
recept na sabdži,
sabadži,
sabadži,
indické zeleninové sabdží,
sabdží s rýží,
co je sabdzi,
sadbží,
sabži s rýží,
sabdží z brambor a zeleniny
Suroviny:
cuketa,
brambory,
žampióny,
fazolky zelené,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
rajče,
koření kari,
koriandr sušený,
římský kmín mletý,
paprika sušená sladká,
chilli,
hořčice,
olej
Komentáře (11)