Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 043 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
Tuky | 30,54 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 832 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vlašský salát připravíme takto: Brambory uvařit ve slupce, studené oloupat a nakrájet na drobné kostičky. Přidat nakrájené sterilované okurky, syrovou cibuli a kápii, uvařenou mrkev a celer - vše na drobné kostičky. Přidat sterilovaný hrášek. Gothajský salám nakrájet na nudličky a přidat do salátu. Osolit, opepřit, přidat worchestr a majonézu a promíchat. Pokud je salát moc hustý, ředit lákem z okurek. V žádném případě do salátu nepatří vařená vejce. Nechat vychladit.
Krok 2: Po vychlazení salát klademe na dno pohárů. Přidáme vejce rozkrojená na půlky. Přisypeme nadrobno nasekanou cibulku a papriku. Vše přelijeme jogurtovo-koprovým dipem, který si připravíme tak, že smícháme jogurt s nasekaným koprem a lisovaným česnekem, osolíme a opepříme.
Krok 3: Na vrch klademe uzeného lososa a zdobíme koprem.
Zveřejněno 10. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norské vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkOO
Moje poznámka
Norské vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkOO
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 1 hodinou
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 7 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 10 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Tématické fráze:
norské recepty,
recepty norske kuchyně,
norská kuchyně recepty,
norský dort,
jak ředit majonézu,
vejce v láku,
norská kuchyně,
recepty na vejce,
recepty z norské kuchyně,
ruské vejce,
norské kuličky,
norské brambory,
norský národní dort,
dip na ruské na vejce,
norske jogurty,
norský uzený losos recepty,
norský uzený losos - recepty,
sterilovana vejce,
recept vejce losos,
recept norske kuchyně
Suroviny:
brambory,
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
celer,
hrášek sterilovaný,
salám gothaj,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
majonéza,
lák okurkový,
kapie sterilovaná,
vejce,
okurka salátová,
paprika čerstvá zelená,
cibulka jarní,
jogurt,
kopr,
losos uzený,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (16)