Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová zeleninová polévka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie765 kJ /
183 kcal
Bílkoviny9,33 g
Tuky7,81 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy16,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu nakrájejte na větší kusy, zalijte vývarem, osolte, okořeňte a vařte asi 15 minut. Krok 2: Polévku nechejte vychladnout, rozmixujte tyčovým mixérem, ochuťte šťávou z limetky a parmezánem. Krok 3: Před podáváním ozdobte petrželovou natí. Polévka je výborná i na studeno.

TIP: Abeceda polévek - recepty na každý den

Zveřejněno 15. 8. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová zeleninová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KG8n

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová zeleninová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KG8n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
krémová zeleninová polévka, zeleninova polevka kremova, zeleninová krémová polévka, zeleninová krémová polévka recept, polivka zeleninova kremova, krémová zeleninová polévka recept, zeleninova kremova polivka, zeleninova polivka kremova, kremovou polevku po studenu, zeleninová polévka, kremova polivka ze zeleniny, nejlepší zeleninová krémová polevka, kremova studena zeleninova polevka, krémová zeleninova polevka studena, zeleninová polévka s dýňí, polévka hokaido s parmazanem, kremovazeleninovapolevka, kremova zeleninova polevka recepty, polévka z dýně hokaido se zeleninou, krémová zeleninová polívka

Suroviny:
pórek, mrkev, dýně hokkaido, vývar, pepř barevný mletý, sůl, sýr parmazán strouhaný, šťáva limetková, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu