Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 444 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,54 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 21,66 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 205,93 g |
Postup přípravy
Podáváme s citronem.
Zveřejněno 30. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paella s kuřecím masem a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBOY
Moje poznámka
Paella s kuřecím masem a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBOY
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 7 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 11 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 27 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 2 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 2 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 2 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Tématické fráze:
paella kluci v akci,
paella s krevetami,
paela - kluci v akci,
kluci v akci krevety,
recept paella,
kluci v akci paella,
pallea,
krevety s kuřecím,
kuřecí pallea,
paela s krevetami,
paela,
paela kluci v akci,
recept na crevety,
paella s kuřecím masem,
krevety kluci v akci,
paella kuřecí,
paela crevety,
kluci v akci paela,
paella z krevet,
krevety recept
Suroviny:
krevety,
chorizo,
paprika čerstvá červená,
prsa kuřecí,
česnek,
cibule,
rajče loupané,
vývar kuřecí,
hrášek,
rýže,
sůl,
pepř,
šafrán
Komentáře (3)