Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové čatní

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 sklenička 250 ml

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 117 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny14,53 g
Tuky3,05 g
Vláknina34,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy275,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Broskve nakrájíme na kostičky, cibuli, česnek a jablko nasekáme na menší kousky, dáme do kastůlku, přidáme veškeré koření, cuk, ocet, šťávu z citronu a vaříme dokud se nám tekutina nezredukuje, aby čatní bylo hustější. Krok 2: Suroviny tak napůl rozvařené, je to tak 25-30 minut. Krok 3: Můžeme dochutit a slít do skleničky a do vypotřebování uchováváme v lednici.

Zveřejněno 17. 9. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Takové čatní jsem tu nenašla i když je jich tu dost. Je velmi pikantní a výborné jako příloha k různým masům, různě upravených.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvové čatní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXPA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvové čatní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXPA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

Lentilka:Lenko, jen tak na okraj, tady si všichni tykáme, bez rozdílu věku;-)
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala:yes:

Dostala jsem broskve, tak jsem udělala podle vašeho receptu. Jen jsem dala méně octa,já neměla jablečný a obyč tam moc čpěl. Jinak chuť výborná, hned jsme měli ke kuřecím steaku. Moc díky za recept! :yes::yes::yes: Zasloužený bodík přidávám.

Čatní u nás frčí ve všech podobách :yes:;-)

hanes24: Jiří udělej, nebudeš myslím litovat:-p a písni, jak ti chutilo;-)

:yes:To udělám:-!:-!:-!:-!:-!:yes:

:yes::yes::-p:-K

spagetka: Ladiá, díky za upozornění, už je to v pořádku;-) Jinak to Tabasco, já ti nevím, už takhle je to hodně pikantní;-), tak to na malinkém množství vyzkoušej....;-)

tento recept by se mi hodil v době kdy jsem nevěděla co s úrodou broskví na zahrádce vypadá skvěle,tak zkusím příští rok ,jen co ten česnek,je tam dvakrát?

Čatní všech podob máme velmi rádi, ovoce s masem ještě víc ;-):-p:yes::yes:
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?;-);-)
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.

Tématické fráze:
broskvove chutney, co s úrodou broskví, chutney z broskví, chatni z broskví, broskové čatní, recept broskvové chutney, broskvové chatni, čatni, čatní z třešní, domácí broskvové čatní, čatní recept, broskovové čatní, chutney broskvove, co s velkou úrodou broskví, rozvařené broskve, broskvove recepty, broskové čatný, broskové chutney, broskové čatní recept, recepty na catny

Suroviny:
broskve, jablko, česnek, cibule, cukr, koření hřebíček, skořice, kardamom, zázvor čerstvý, šťáva citronová, ocet jablečný, kmín drcený

Přidat fotografie receptu