Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indická kuchyně - česnekovo zázvorová pasta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

arrefeena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Zázvor oloupeme, pokrájíme na menší kousky a v mixeru spolu s trochou oleje a soli rozmixujeme. Stejně postupujeme u česneku. Krok 2: Skladujeme v uzavřené nádobě v chladu, vydrží několik týdnů.

Zveřejněno 4. 10. 2013

Poznámka autorky arrefeena

Česnekovo-zázvorová pasta se používá téměř ve všech masových

pokrmech indické kuchyně. Avšak některé myšlenkové směry v

Indii zakazují konzumaci česneku. Abychom mohli česnek

používat v jakémkoli receptu je vhodné tyto pyré dělat odděleně.

Pokud však zápasíte s časem nebo děláte jen malé množství, tak

lze česnek i zázvor (půl napůl) rozmixovat současně. Lze připravit i

tradičním způsobem v hmoždíři. V orientálních obchodech je

známa pod názvem ginger-garlic paste.

http://www.youtube.com/watch?v=HTSkkqbYMic

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Indická kuchyně - česnekovo zázvorová pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5MDx

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Indická kuchyně - česnekovo zázvorová pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5MDx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
česnekovozázvorová pasta, cesnekovo zazvorova pasta-priprava, česneková pasta se zázvorem, česnekovo zázvorová pasta-recept, česneko-zázvorová pasta, recept na česnekovo zázvorovou pastu, domaci cesneko a pasta, cesnekozazvorova pasta, česnekovo zazvorova směs, česneko zázvorovou pastu, recept na zázvorovou pastu, indická česneková rýže, pasta zezázvoru a česneku recept, pasta s česnek se zázvorem, libečková pasta, recept na zázvorovou pastu, zazvorovo cesnekova pasta-recepty, česnekovo-zázvorová, domácí česnekovo-zázvorová pasta, indická kuchyně

Suroviny:
česnek, zázvor čerstvý, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu