Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí vývar z pomalého hrnce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

milous54

Snadný

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie292 kJ /
70 kcal
Bílkoviny1,98 g
Tuky0,37 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Důkladně omyté kapří hlavy dáme do pomalého hrnce, přidáme zeleninu a koření, zalijeme vodou a pomalíme na stupeň I 6 hodin. Krok 2: Poté vývar scedíme a maso z hlav obereme.

Zveřejněno 18. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí vývar z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AoQO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí vývar z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AoQO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Letos jsem vařila poprvé a ještě než jsem dala do hrnce tak jsem hlavy trochu opekla v troubě a výborná, dělám to i s kostkami vepřové i hovězí a vývar je mňamozni

casino: Ano, přesně tak to dělám. Napřed vývar a smíchat se zeleninou. Nakonec zahustit a přidat obrané rybí masíčko. Ještě přidávám trošku máslové jíšky. Naučila jsem se ji tak vařit od maminky a vždycky jsme se na ni na Vánoce těšili. To je zajímavé, že i když byste ji uvařil úplně stejně, ale v létě, tak není tak dobrá. Je to prostě vánoční polévka. Aspoň v naší rodině.

Anička:
...ale toto není rybí polévka.
Toto je přípravná fáze - vývar, který se posléze (společně z hlav obraným masem) přidá k zeleninovému základu který popisujete vy:yes:

Taky dělám vánoční rybí polévku stejně. Akorát zeleninu napřed osmažím na másle. Krásně to voní. A zahušťuji kapáním z vajíčka, které mi zbylo z obalování kaprů.

PH nevlastním, ale asi jsme podobná kuchařská podskupina - taky vařím hlavy i s vočima:yes: A pokud má rudé žábry, tak je taky nepitvám. A pokud si mančaft přeje kapra staženého (náš zákazník, náš pán:-(( , tak vyvařím i kapří kožuch. A samozřejmě nevyhodím ani ploutvičku:-)) Pepř nepočítám, a dávám také bobeček, či dva a hlavy 4;-)
http://www.labuznik.cz/recept/stedrovecerni-rybi-p... ;-):-D:-))

Tématické fráze:
rybí vývar z kapra, rybí polévka v pomalém hrnci, vývar z kapra, rybí polévka z pomalého hrnce, hovězí vývar v pomalém hrnci, kapří vývar, kapr v pomalém hrnci, rybí polévka v v pomalém hrnci, kapr pomalý hrnec recept, pomalý hrnec recept na hovězí vývar, rybí polévka z v pomalém hrnci, rybí polévka z kapra v pomalém hrnci, pomaly hrnec rybi polevka, recepty pro pomalý hrnec, hrnec na vývar, rybí polévka v pomalém hrnci, rybi polevka z pomalém hrnci, rybípolévkaz pomalém, www rybipolevka cz, vývar z z kapra

Suroviny:
hlava kapří, mrkev, petržel, bulva celerová, cibule, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu