Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alžbětina narozeninová celerová omáčka

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 021 kJ /
1 678 kcal
Bílkoviny75,78 g
Tuky110,86 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 17,16 g
Sůl46,22 g
Sacharidy86,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer očistím a postrouhám na hrubém strouhadle. Povařím ve vývaru do celkové změklosti. Přidám zakysanou smetanu, mouku, špetku muškátového květu, Zátkovu hořčici. Krok 2: Promixuji elektrickým šlehačem a necháme povařiti, aby omáčka byla přiměřeně hustá. Ochutnáme, snad trochu přisolím. Podávám s brambory.

Zveřejněno 12. 1. 2014

Poznámka autora gmptop

Poslední užití omáčky: Goląbki z červeného zelí s Alžbětinou narozeninovou celerovou omáčkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Alžbětina narozeninová celerová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OkXG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Alžbětina narozeninová celerová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OkXG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

První bod dávám a recept ukládám.

Líbí, i ty Golabki? ! Celer máme rádi, přidávám k bramborům - na kaši, taky výborné, dík za nápad. :yes:

Tématické fráze:
celerová omáčka, celerová omáčka video, celerová omáčka recepty celer recepty, celerová omáčka recepty, celerová omáčka recept vydeo, recepty celerová omáčka, celerova omacka z ryzi, tncz l:hruška, celerová omáčka - recept, celerová omáčka se zakysanou smetanou, narozeninove rezy, golabki, rajcatovocelerova omacka, pomalý hrnec a celerová omáčka, láďa hruška,celerove placky, lada hruska vydeo, tncz nova hruška, zelerova omacka k ryzi, tncz nova zdraví podle narození, celerová omáčka s horcici

Suroviny:
celer, bujón, smetana zakysaná, mouka, květ muškátový, hořčice

Přidat fotografie receptu