Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 391 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,06 g |
Tuky | 71,03 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 292,65 g |
Postup přípravy
Ozdobíme podľa vlastného vkusu.
Zveřejněno 15. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2wz
Moje poznámka
Jablečný dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2wz
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 10 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablečný dort,
recept na jablečný dort,
dort noty,
studenej dort,
raw jablečný dort,
dorty recepty,
jablečný dort s mascarpone,
jablečný dort recept,
raw dort s jablky,
jablecny dort.cz,
recepty jablečný dort,
dorty s noty,
dort dinosaurus návod,
dorty noty,
dorty nota,
noty dort,
jablecny dort se zelatinou,
recept jablecny dorty,
noty na dort,
jablečný dorty
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
vejce,
jablko,
cukr skořice,
voda,
zlatý klas,
smetana,
voda,
želatina
Komentáře (2)