Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 302 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 83,12 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s petrželovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plk4
Moje poznámka
Pórková polévka s petrželovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plk4
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 36 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
noky do polévky,
pórková polévka s nocky,
nočky do polevky,
petrželové knedlíčky,
pórková polévka,
moucne noky do polivky,
moučné noky do polévek,
fazolova polevka s noky,
vaření-porková polévka s noky,
porkova polevka se syrovymy noky,
noky do polévky recept,
noky recept,
polévky recepty,
pórková polévka s nočky do polévky,
pórkova polévka recept,
aby se nočky do polévky nerozvařily,
kuchařka hemriettas,
moučné nočky do polévky,
kralici polevka s petrzelovymi knedlicky,
noky s hrubou moukou
Suroviny:
pórek,
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá,
nať petrželová
Komentáře (1)