Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Danca Danca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 635 kJ /
1 825 kcal
Bílkoviny35,98 g
Tuky3,67 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy406,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži uvaříme podle zvyklostí. Na oleji v pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli (do sklovita) a přidáme na proužky nakrájený fenykl. Krok 2: Na mírném ohni za častého míchání necháme zeleninu změknout, poté přidáme kukuřici, uvařenou rýži, smetanu, osolíme a opepříme a necháme společně prohřát. Na talíři posypeme nastrouhaným parmazánem nebo podobným sýrem.

Zveřejněno 22. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y5jP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y5jP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rizoto s kukuřicí, rizoio s kukuřicí, rizoto s fenyklem, ritoto fenykl, fenyklová hlíza, feniklové hranolky, feniklové rizoto recept, fenyklové hlízy, ryzeto se smetanou recept, zeleninove rizoto s fenyklem, fenyklová rýže, dietní fenyklové rizoto, feniklová hlíza recept, fenyklova hliza recept

Suroviny:
rýže, cibule, olej, fenykl, kukuřice sterilovaná, smetana zakysaná, sůl, pepř bílý, parmazán

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu