Suroviny
Porce: 1 hodně velká porce, nebo 2 malé
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,64 g |
| Tuky | 6,28 g |
| Vláknina | 37,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 94,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se žampionem z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w87R
Moje poznámka
Brambory se žampionem z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w87R
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 11 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
brambory pecene v papiňáku,
můžu dělat v takovém hrnci na brambory,
brambory v papiňáku,
jak uvařit brambory v papiňáku,
nové brambory s žampionem,
recepty do papiňáku,
recepty z papiňáku,
recepty - rychlovky z papináku,
varime pro jednu osobu,
rychlovky z papiňáku,
jak uvařit brambory na salát v papiňáku,
brambory se žampiony
Suroviny:
brambory,
žampióny,
cibule,
česnek,
slanina gazdovská,
olej,
kmín celý,
sůl
Komentáře (17)
Danca:Danuško,když Ty jsi mě tak pěkně ukecala
Všem děkuji za milé komentáře i hodnocení
jinak fajn nápad a přidávám bodík
Drahuško, tak už zase vaříš??
Michaela Medkova:děkuji
Když vodu přidáte,brambory budou sice také měkké,ale už nebudou mít tu hezkou barvičku