Postup přípravy
Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.
Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.
Zveřejněno 3. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Nejnovější recepty
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 57 minutami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová polévka v kuřecím vývaru s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 21 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loupáky
Neregistrovaný před 34 sekundami
Nafoukané trubičky
Neregistrovaný před 1 minutou
Banana bread - banánový chlebíček
Neregistrovaný před 2 minutami
Vajíčko v mikrovlnce
Neregistrovaný před 3 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Neregistrovaný před 4 minutami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Neregistrovaný před 4 minutami
Babiččiny bramborové klobásky
Neregistrovaný před 13 minutami
Bábovka z majonézy
Neregistrovaný před 13 minutami
Pangas na kopru, tymianu a kmínu
Neregistrovaný před 26 minutami
Cuketová polévka v kuřecím vývaru s hráškem
Neregistrovaný před 29 minutami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta podle šéfkuchaře,
jehněčí kýta,
jehněčí maso s s bulgurem,
pečené jehněčí na majoránce s hořčicí
Suroviny:
kýta jehněčí,
bulgur,
podravka,
sůl,
česnek
Komentáře