Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 452 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,94 g |
Tuky | 107,60 g |
Vláknina | 35,72 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,19 g |
Sacharidy | 96,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2nM
Moje poznámka
Paštika z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2nM
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 13 minutami
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 26 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 1 hodinou
Afrika řezy
JanaK24 před 2 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 3 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 3 hodinami
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pastika z hub,
pastiky z hub,
poštika z houb,
paštik z hub,
paštika s z hub,
paštíka z z hub,
paaštika z z hub,
tncz nova,
paštika z hub šikaně-recept,
makkah pastika,
houby paštika,
paštika z hub s s čočkou,
paštika z hub a z paprik,
paštika z jater a hub,
paštika z hub,
paškika z hub,
paštika z čerstvých hub,
recept na paštiku z hub,
pastika s huba paprik,
pastika vejce jako priloha
Suroviny:
houby čerstvé,
játra,
rýže,
cibule,
slanina anglická,
vejce,
kůra citronová,
zázvor,
tymián,
bobkový list,
anýz,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)