Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 6 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 8 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 1 hodinou
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 3 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 4 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 4 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 5 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 6 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 6 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (36)