Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 1 hodinou
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 1 hodinou
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 2 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 2 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 4 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 7 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 8 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 9 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 9 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 10 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (36)