Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Chlad

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 764 kJ /
661 kcal
Bílkoviny33,68 g
Tuky23,87 g
Vláknina20,64 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy67,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm, lehce je potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě. Krok 2: Připravíme dresink - do medu, hořčice, balsamica, metlou zašleháme olej a tuňákový krém. Zjemníme mlékem. Krok 3: Nakrájená rajčata smícháme se scezenými fazolemi a dresinkem. Krok 4: Nakonec do salátu zlehka vmícháme očištěnou rukolu. Krok 5: V horké vodě (asi 90°C) s octem připravíme zastřené vejce. Krok 6: Na plátky opečené bagety navrstvíme salát s kousky tuňáka a položíme vajíčko.

Zveřejněno 8. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N278

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N278

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Jezis, to je pidiporce! Sotva je to na taliri videt, za tyhle gurmansky minipredkrmy zacalujete peknej balik v naky nobl restauraci. Ovsem musi to chutnat skvele, dala bych si (ze Casino?):-D. Jenze je to akorat na rozcileni mych chutovych bunek, jen jim zacne smakovat, je to pryc...ale I tak :yes::yes::yes:

casino: :yes: - ne že bys mne občas neštval, ale většinou mne rozesměješ - díky:-D

tunákový krém rio paté jsem chtěla ochutnat a doporučuji nekupovat je to předražené hnusné jen rozemletá ryba se škrobem vážně nechutné takže bych si z toho zálivku neudělala nikdy, ale recept dobrý nápad.

To skoro vypadá, že je autor agentem Rio Mare;-)
Říká se, že škoda je dobrého člověka, ale mně přijde škoda toho tuňákového krému Rio Mare Paté a že ho tam je požehnaně:-)
A jaká že je zdejší nejfrekventovanější pochvala?
Určitě je to výborné! Hned bych si dala!;-):-)

Tématické fráze:
tuňáková bageta, zapečená bageta s vajíčkem, tuňáková bageta recept, salát z křepelčích vajíček, bagety s vajickem, dresink do tunakove bagety, bagetka s tunakem, dresing do tuňákové bagety\, salát s s tunakem, bageta ve vajicku, tunakova bageta s dresingem recept, salat se zatřenym vajíčkem, bageta s tunskem, co s tunakem, tunakovy salat do bagety, tunakovy salart do baget, tuňákový salát s vajíčkem, bageta s vajickem, dresink z balsamica, jak dlouho varit zastřene vejce

Suroviny:
cereální bageta, tuňák v konzervě, vajíčka křepelčí, rukola, rajče cherry, fazole, krém tuňákový, olej olivový, hořčice dijonská, mléko, med, ocet balsamiko, ocet, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu