Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,21 g |
Tuky | 45,38 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,08 g |
Sůl | 24,76 g |
Sacharidy | 31,73 g |
Postup přípravy
Pak podávám s pečivem jako svačinu.
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Moje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí vejce v aspiku,
recept na ruske vejce v aspiku,
recept ruské vejce v aspiku,
ruske vejce v aspiku,
vánoční aspik,
aspikové vejce,
domácí ruské vejce v aspiku,
ruské vejce v aspiku recept,
aspik,
velikonoční vejce v aspiku,
vánoční aspiky,
aspik z vajec,
vánoční aspik recept,
recepty ruské vejce v aspiku,
recept na aspik,
co z vajec,
aspik vánoční,
domácí aspik,
ruske vejce b aspiku,
ruska vejce v aspiku
Suroviny:
salát bramborový,
okurky sterilované,
vejce,
kapie červená sterilovaná,
zelí hlávkové,
salám vysočina,
salám měkký,
nať petrželová,
cibule,
želatina,
sůl,
cukr,
bobkový list,
voda,
ocet
Komentáře (2)