Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené řezy

Lehounké nepečené řezy se vám rozplynou na jazyku. Pudinkový krém je odlehčený sněhem z bílků, díky čemuž má úžasnou strukturu, skoro jako pěna. Tento dezert máte hotový během chvilky a kromě krému na něj potřebujete jen sušenky a šlehačku.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min bez vychlazení

35 min (35 min příprava, bez vychlazení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 190 kJ /
2 674 kcal
Bílkoviny62,98 g
Tuky45,53 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy501,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hranaté formy (30 x 30 cm) vyskládáme sušenky. Krok 2: Z bílků vyšleháme pevný sníh, do kterého postupně zašleháme cukr. Krok 3: Uvaříme pudink s cukrem a ještě do horkého pomalu zamícháme sníh z bílků. Krok 4: Hotový krém nalijeme na sušenky, uhladíme a necháme vychladnout. Krok 5: Ze smetany a ztužovačů ušleháme pevnou šlehačku a natřeme ji na vychladlé řezy. Krok 6: Nakonec moučník postrouháme čokoládou.

Zveřejněno 10. 2. 2015

Poznámka autorky mika59

Když vám zůstanou bílky, já je mrazím, když potřebuji jen žloutek, pak je najednou spotřebuji. A když je čas, je dobré místo sušenek upéct piškot.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noVE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noVE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Chutný moučník, jen náplň úplně neztuhla, takže nezbylo než opatrně přesunout porce do misek a přizdobit ještě šlehačkou a čokoládou:-D

:-)<3:yes::yes: Výborný nepečený moučník, občas ho také dělávám. Ten krém pudink s bílky je skvělý Bez problémů používám (podle potřebny různé velikosti) na nepečené řezy hranatou krabičkku vyloženou potravinářskou fólií, vyndat to šlo vždy jen musí přesahovat přes okraje. :-K

mika59: děkuji moc :-K zkusím ještě do pátku sehnat tu otevírací a když se nepodaří ,dám fólii , hezký den :-K :-K

zdenka.s: Zdeni vystel ji potravinovou folií a po tom s ní vytáhneš. Když to ztuhne tak folie pomůže.

mika59 : mám formu 30x30 ,ale není otevírací,to je asi špatně ,že ? :-(

zdenka.s: Do bílků...:-K:-K Upravím to..

To je nádherné pokoukání, koho by nezlákalo :yes: tak i mě :-)
Studuji recept a asi budu za trubku ,ale : prvních 150g cukru je do pudinku a těch 100g do šlehačky ?
Jen pro ujištění . . . Děkuji <3

nechápu, proč tolik balení BB sušenek, když se dávají jen v jedné vrstvě.:-O

Alena: Napsala jsem 3 balení, ale přece, každý má jinou formu, tak než by chyběly tak raději ať zbudou....si myslím já....není to nic co zbude a zkazilo se to...:-).měla jsem formu 30x30 :-)

Tak nevím,ale do horké směsí vmíchat ušlehané bílky?

Marie: Nevidím v tom problém,ty bílky se v tom horkém jakoby "zapečou" jednak ten krém malinko nabude a jednak po vychladnutí víc drží tvar. Je to stejné, jako když do listových trubiček děláte bílkový sníh. Tam také pomalu lejete do ušlehaných bílků vařící cukrový sirup a ty bílky zvětší svůj objem a perfektn+ drží a mokře netají. Stejně tak dělám sníh na žemlovce,aby mi držel pevnou čepici na povrchu

Zobrazit starší odpověď

Dobrý nápad.Já dělám z Be Be sušenek metrové řezy.Vynikající.

:-p:-K

Alena M.:Ne je to jak fotce:-K:-K

nada: Pěkné ale to už je jiný recept:-K:-K

Taky dělám jen nedávám bílky a šlehačku.Jen sušenky pudink zase sušenky a pudink,dle toho pro kolik lidí.A vypadá hezky když na každé patro je jiný pudink.

Bez komentáře,krása.

Alena M. 8. 2. 2016 09:26
a neudělají ty bílky nic v horkém pudinku? vypadá to ohromně:-p

Jana Morova 8. 2. 2016 07:50
Včera jsem je dělala,ale místo sušenek jsem upekla piškot.Všem chutnalo.
:-O:-D

Vypadá to úžasně,v sobotu to hned vyzkouším.:-p:yes:

Eva: Evičko díky,;-) to opravdu potěší:-K:-K

Máte dobré recepty.

Jeziskovy houslicky, to vypada ale doooobre!!!!:-p:yes:

Evča::-)):yes::-K

O půl noci se do toho vrhnu po hlavě:-))

nejen rychlovka, ale i velká dobrota:yes::-D

Děkuji za komentíky,kdyby to šlo hned vám pošlu :-))

Masula:JJ taky bych si je dala vypadají luxusně:-K:yes::-p

děláme podobné! a je to lepší:-p:-p:-p než klasický dort!!!:yes::yes:;-)

Hned bych si dala ke kávičce:-p:yes::-K

vypadají naprosto luxusně:-)))))hned bych si dala:yes::yes::yes:

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
nepečené řezy, řezy z bebe sušenek s pudinkem nepečené, nepečené řezy z bb sušenek, řezy z bb sušenek nepečený, řezy z bb sušenek, bb sušenky řezy, nepečený řez z bb sušenek, recept na řezy z bb sušenek, bb řezy s pudinkem, pudinkové řezy z bb sušenek, nepeceny rez, nepečene bebe řezy, nepecene rezy ze susenek, metrový řez z bebe sušenek, bb rezy, nepečené řezy z bb sušenky, nepeceny rezy, nepečené pudinkové řezy, nepecene, nepečené cukrový

Suroviny:
sušenky bebe, cukr, mléko, pudink vanilkový, bílek, cukr, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, čokoláda

Přidat fotografie receptu