Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 828 kJ / 2 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,71 g |
Tuky | 102,26 g |
Vláknina | 135,91 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 6,62 g |
Sacharidy | 124,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzrr
Moje poznámka
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzrr
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jáhelník s tvarohem a ovocem
Neregistrovaný před 2 minutami
Bramborové placky s jitrničkou
Neregistrovaný před 6 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Neregistrovaný před 6 minutami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Neregistrovaný před 7 minutami
Skořicovo-švestkový koláč
Neregistrovaný před 24 minutami
Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv
Neregistrovaný před 28 minutami
Sýrovo-bramborové placky s římským kmínem
Neregistrovaný před 36 minutami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Neregistrovaný před 44 minutami
Kuřecí řízek
Neregistrovaný před 45 minutami
Bramborové krokety jako chuťovky
Neregistrovaný před 52 minutami
Tématické fráze:
svačinové polévky s klobásou,
fazolová polévka,
svačinová polévka,
svačinové polévky,
svačinová klobásová polévka
Suroviny:
fazole červené,
houby sušené,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
kapusta,
cibulka jarní,
česnek,
bok uzený,
klobása,
kmín drcený,
koření nové koření mleté,
bobkový list,
majoránka,
pepř,
sádlo,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
vývar hovězí
Komentáře