Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí pajšlová polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Boubelinda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Krok 2: Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme na kostičky a přidáme k vývaru. Krok 3: Dále přilijeme smetanu, přidáme masox a povaříme. Nakonec zašleháme vajíčka a dochutíme. Krok 4: Pokud se Vám zdá polévka řidká zahustěte mlíkem s hl. moukou a ještě povařte tak 5-10 minut.

Zveřejněno 23. 3. 2009

Poznámka autorky Boubelinda

Tuto polévku jsem dříve dělala pouze z králíka, ale jde opravdu z čehokoliv, podle toho jaké koupíte vnitřnosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí pajšlová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0kL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí pajšlová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0kL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pajšlová omáčka, pajšlová omáčka recept, omáčka pajšlová, polévka z vnitřností, krůtí vnitřnosti, paišl, polévka z krůtích vnitřností, krůtí plíce, pajslova macka, recept pajslova omacka, držková polévka recepty, pajšl z kralíka, recepty pajšlová omáčka, krůta vnitřnosti, polévka z krůtích krků, co uvařit z krůty, polévka z krůtích srdcí, vnitřnosti krůty, vnitřnosti z krůty, krůtí vnitřnosti recept

Suroviny:
kost, vnitřnosti z krůty, koření nové koření, pepř, bobkový list, cibule, sůl, smetana, masox, vejce

Přidat fotografie receptu