Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná pomazánka z lilku a čerstvého sýra

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 649 kJ /
394 kcal
Bílkoviny10,96 g
Tuky36,71 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 93 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy4,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lilek podélně rozpůlíme a pečeme cca 20 minut v předehřát troubě. Krok 2: Dužninu vyndáme lžičkou, přidáme k ní čerstvý sýr, olivový olej, prolisovaný česnek a dochutíme solí. Krok 3: Připravenou směs rozmixujeme. Krok 4: Mažeme na tmavé pečivo, obložíme rajčaty a posypeme cibulovou natí nebo pažitkou.

Zveřejněno 2. 5. 2015

Poznámka autorky maris

Používám sýr Palouček / z Lidlu /, který mi připadá nejlepší. Jmenovala jsem ale Lučinu, která je daleko známější.

Kdo má možnost, může si lilek upéct v MT s použitím funkce Crisp. Trvá to cca 9 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná pomazánka z lilku a čerstvého sýra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnA9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná pomazánka z lilku a čerstvého sýra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnA9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
jak upéct lilek, sýr palouček, pomazánka z paloučku, pomazánka z lilku, sýr palouček pomazanka, lidl recepty z lilku, čerstvý sýr recept, čerstvý sýr z lídlu, čerstvý sýr v troubě, sýr paloučk, paloucek syr, palouček z lidlu, pomazánka z lilku se sýrem, pomazánka z lučiny a lilku, lučina sýr palouček

Suroviny:
lilek, lučina, česnek, rajče, nať cibulová, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu