Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vločkový nákyp s květákem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 997 kJ /
716 kcal
Bílkoviny28,48 g
Tuky17,76 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy102,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme vo vode do polomäkka. Krok 2: Vločky za stáleho miešania opražíme, zalejeme vodou z karfiolu ( ak treba, dolejeme ďalšiu vodu ) a za stáleho miešania povaríme na kašu. Kaša by mala mať hustotu ako bešamel. Necháme ju prechladnúť, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčko. Krok 3: Do vymastenej misy uložíme karfiol, zalejeme vločkovou kašou a v rúre zapečieme dozlata. Krok 4: Na tanieri posypeme sekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 5. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkový nákyp s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4qpV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkový nákyp s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4qpV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

cecilka:
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...

cecilka: Spagetka odpovedala za mňa, ale je to tak, nasucho. A miešať. ( Díky spagi ).;-)
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné. ;-)

Spagetka, casino, vďaka za radu. Ja som doteraz konzumovala vločky iba ako skvelé raňajky=vločky, ovocie, najlepšie čerstvé, med a zaliať kyslou smotanou, prípadne jogurtom. Balada.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.

Vločky pražím (peču?) v remosce:yes:

cecilka: Zastoupím Terezku. Ano pražit nasucho, ale bacha, stát u toho, míchat, strašně rádi se pálej ;-);-)a pocit máš správný, studený bude taky jedlý ;-);-)

Terezka, keďže v kuchyni hrám 4.ligu, pýtam sa, vločky pražíme zrejme nasucho, však? A mám pocit, že nákyp by skvelo chutil aj studený, mám pravdu?:-p

Dobrá obměna :-p:yes:

Tématické fráze:
květákovy nákyp v remosce, květákový nákyp s ovesnými vločkami, slaný vločkový nákyp, nákyp recept květakové, videorecept na květákový nákyp, kvetakovy nakyp s vlockami, vločkový nákyp, květákový nákyp s z ovesných vloček, vločkové karbanátky s květákem, kvetákový těstovinový nákyp recept, květákový nákyp s ovesných vloček, květákový nákyp ovesne vločky, květákový nákyp z vloček, květákový nákyp - veganský, veganský mozeček

Suroviny:
vločky ovesné, květák, vejce, sůl, pepř, petrželka

Přidat fotografie receptu