Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,06 g |
Tuky | 30,10 g |
Vláknina | 12,27 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 48,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Moje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 22 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 8 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 40 minutami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 1 hodinou
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s tuřínem,
varime s turinem,
veprove medailonky zapecene s brambory,
jak se připravuje tuřín,
maso s tuřínem,
tuřín s brambory,
tuřín recepty,
recept brabory maso recepty,
kuřecí s tuřínem,
varit s pannky,
uprava veprové pannky páře,
brabory s tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové kostky s tuřínem,
recepty jak pripravit turin,
turin recepty na úpravu,
recepty s turinem a veprovym,
turin a jeho uprava v kuchyni,
tuřín v páře
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř drcený,
tuřín,
brambory,
olej řepkový,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)