Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 113 kJ /
266 kcal
Bílkoviny0,87 g
Tuky0,00 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,03 g
Sacharidy64,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Reďkovku aj zeler na tenko nakrájame. Krok 2: Vodu zvaríme s octom a feniklom, rozpustíme soľ, po miernom schladnutí vmiešame med a rozpustíme. Zalejeme reďkovku so zelerom, necháme odstáť v chladničke do druhého dňa. Množstvo surovín je orientačné, použila som hrnček o objeme 250 ml.

Zveřejněno 6. 5. 2015

Poznámka autora magdalenka

Šalát nevyzerá vábne, napriek tomu je veľmi chutný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L2MA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L2MA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

cathleen: ja som fádna, logicky mám fádne recepty...:-))
Dík!:-K

:-Ozase "fádní" recept - tím líp pro mě, díky:-D:yes:

Ono to tak všetko akosi zružovie, nemá reďkovka tú jasnú farbu, aj zeler sa sfarbí...

Neřekla bych, že vypadá špatně...;-) A o chuti už vůbec nepochybuji, kdysi jsem někde ochutnala nakládané ředkvičky a byly moc dobré ( celé bulvičky naložené ve sklenici ve sladkokyselém nálevu ).

Tématické fráze:
marinovaná ředkev recepty, recepty na ředkvičky, smoothie redkvicka, ředkvičky ve sladkokyselém nálevu, nakládané žluté ředkvičky, co je cesky redkovka, marinované ředkičky

Suroviny:
ředkvičky, celer řapíkatý, voda, ocet, med, sůl, fenykl, koření

Přidat fotografie receptu