Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikovaný vepřový bůček

Chcete mít nachystáno na sytou večeři nebo rychlý studený oběd? Uvařit vepřový bůček s kořením není složité. Pak jen ještě obalit v paprice a nechat zchladnout. Na chléb bude vcukuletu připravený a na jazyku se bude jen rozplývat.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 208 kJ /
1 962 kcal
Bílkoviny87,21 g
Tuky178,20 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Opláchnutý bůček vložíme do vařící osolené vody s přísadou cibule a pepře a uvaříme doměkka. Krok 2: Necháme jej ve vývaru trochu vychladnout, potom vykostíme a ještě teplý potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mleté sladké paprice. Krok 3: Nebo můžeme pokrájet na plátky a každý plátek potřeme česnekem a obalíme v paprice. Krok 4: Necháme odležet v chladničce a podáváme s chlebem.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikovaný vepřový bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikovaný vepřový bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Zdravím přátele paprikového bůčku. :-) Dělám ho přesně takto a je ode mně vyžadován při každé oslavě. Poslední léta je problém sehnat trochu prorostlejší bůček, který je pro tento recept nejlepší. Dnešní trend je chovat prasata na maso a ne na sádlo.

No nechcem vam dio toho kecat ale urcite do vody patry Bob.list,nove korenie a cierne cele ;-)

Tento bůček dělám podobně.Uvařeny bůček obalím hodně v červené paprice,popepřím a potřu česnekem.Zabalím do alobalu a nechám v ledničce pěkně vychladit.Fakt je to mnamka :)

;-)

také dělám -velká dobrotka
Sidero - krásné foto ;-)

Výborné, aromatické a velmi chutné. Posílám +:yes:

Tématické fráze:
vařený bůček obalený v paprice, vařený bůček s česnekem, vařený bůček, recepty bůček, naložený bůček, pikantní vepřový vařený bůček, paprikový bok, nalozeny bucek s cesnekem, paprikový bok recept, bůček v paprice, konfitovaný bůček, česnekový bůček za studena, vareny nalozeny bucek, recepty pečený vepřový bůček na studeno, bucek recepty, vařený bůček recept, bůček recept, pikantní bůček za studena, pikantní česnekový bok, recepty z veproveho bucku

Suroviny:
bůček, sůl, pepř celý, cibule, česnek, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu