Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Tento svěží a lehký jarní koláč je ideální volbou. Koláč je nejen chutný, ale i zdravý, takže si ho můžete vychutnat bez výčitek. Tento recept je skvělou volbou, jak zařadit více rostlinných jídel do svého jídelníčku.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 603 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,65 g |
Tuky | 127,46 g |
Vláknina | 62,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 123,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkWn
Moje poznámka
Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkWn
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 12 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 12 minutami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 24 minutami
Šunkofleky
hortenzie před 52 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 2 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 2 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 3 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 3 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 6 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 7 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkový koláč s hráškem,
food procesor na ořechy diskuse
Suroviny:
tortilla,
tofu natural,
mandle,
citron,
tahini,
sojanéza,
pasta miso,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
máta čerstvá,
hrášek
Komentáře