Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie207 kJ /
50 kcal
Bílkoviny2,43 g
Tuky0,56 g
Vláknina6,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu rozehřejeme na 180°C. Krok 2: Rybu lehce pokapeme limetkou, posolíme a posypeme nastrouhanou kůrou z limety. Dáme péct na cca 13 minut. Krok 3: Fazolky zbavíme stopek a vložíme na pár minut do vroucí osolené vody. V míse smícháme asi lžíci olivového oleje, špetku soli a vetší špetku estragonu (nebo snítku čerstvého nasekanou najemno). Krok 4: Fazolky scedíme, propláchneme studenou vodou a okapané promícháme v míse s olejem a estragonem.

Zveřejněno 7. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byzo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byzo

Marie

Komentáře (1)

Prosím si jednu porci zítra k obědu, děkuji:-D

Tématické fráze:
pecený losos, top recepty losos fazolkama, losos s estragonem, losos s limetou

Suroviny:
losos, limetka, šťáva limetková, lusky fazolové, estragon, olej olivový extra virgin, sůl

Přidat fotografie receptu