Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

veganotic veganotic

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie997 kJ /
238 kcal
Bílkoviny8,78 g
Tuky0,67 g
Vláknina20,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 404 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy46,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek rozdrťte do mixéru, přidejte všechny ostatní ingredience a rozmixujte do roztíratelné konzistence. Krok 2: Podávejte na dýňovo-špaldových krekrech (dobré podává např. Biopekárna Zemanka (DM) nebo Albert). Ozdobte mrkví a petrželí.

Zveřejněno 17. 9. 2015

Poznámka autorky veganotic

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rn0p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rn0p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept olivova tapenada albert, likér z černých oliv, tapenáda z oliv, tapenada se susenymi rajcaty recept, hovězí burito, tapenáda z cibule, pomazánka z oliv a kapar

Suroviny:
olivy černé, kapary, česnek, rajče sušené v oleji, šťáva citronová, pepř mletý

Přidat fotografie receptu