Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tortilly s koprotofu salátem

Pokud jste příznivci veganské stravy, tento recept je právě pro vás. Koprová náplň s bílého tofu je dokonale ochucená a spolu s mrkví a polníčkem tvoří výbornou kombinaci chutí. Nebojte se trochu experimentovat. Pokud máte rádi kopr, budete příjemně překvapeni.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

veganotic veganotic

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 919 kJ /
459 kcal
Bílkoviny26,70 g
Tuky32,00 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy13,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tofu rozmačkáme vidličkou a přidáme ostatní ingredience vypsané před tortillou. Krok 2: Spolu se špenátem a mrkví a vrstvíme do tortilly a zabalíme.

Zveřejněno 25. 9. 2015

Poznámka autorky veganotic

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Přidala jsem též vegan kaviár z řasy. Není nutný, ale příjemně to ozvláštní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tortilly s koprotofu salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pl8p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tortilly s koprotofu salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pl8p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
recepty tortily obrázky, rajcatovy ze sojanezou

Suroviny:
tofu natural, cibulka jarní, sojanéza, hořčice, šťáva citronová, kopr čerstvý, sůl černá, pepř, okurky sterilované, celer řapíkatý, tortilla, špenát, polníček, mrkev

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu