Grenadír
Grenadýr, neboli grenadýrský pochod, je jednoduché a syté jídlo z brambor, těstovin a cibulky, které si získalo oblibu svou nenáročností a skvělou chutí. Voňavá paprika a dozlatova opečená cibule dodávají pokrmu charakteristickou chuť.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 589 kJ / 3 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 51,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 619,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Moje poznámka
Grenadír
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr19
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 3 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 3 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 57 minutami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 2 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 2 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 2 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 2 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 5 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 6 hodinami
Tématické fráze:
grenadir,
granatir,
grenadir recept,
recept grenadir,
recept granatir,
granatir jidlo,
granatir recept,
recept granadir,
fliačky s bramborem,
zeleno fleky s houbami,
recepty ze starých brambory,
brambory s flekami a sladkou paprikou,
brambory s flekama,
granatir zapečený,
stouchane brambory s flekama,
staré uzenářské recepty
Suroviny:
brambory,
těstoviny,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl
Komentáře (8)