Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 182 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 47,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Moje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 12 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky na celeru,
vepřové kostky na smetaně,
veprove na celeru,
vepřové kostky,
vepřové nudličky na celeru,
tncz nova,
24.11.2015,
krkovice s celerem a na smetaně,
maso s celerem na smetaně,
veprove maso celeru na smetaně,
vepřové ná kostky,
veprove na celeru se smetanou,
vepřové kostky dušené na celeru,
veprove kostky s celerem,
krkovice na celeru,
maso na celeru smetana
Suroviny:
plec vepřová,
celer sterilovaný,
smetana zakysaná,
cibule,
protlak,
hořčice plnotučná,
paprika sušená sladká,
tymián sušený,
cukr,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)