Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 042 kJ / 8 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,03 g |
Tuky | 738,21 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 4,24 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 6,47 g |
Sacharidy | 139,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Moje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakového hrnce,
játrová paštika#utm_source=m.search.seznam.cz,
pastika z pomaleho hrnce,
pastika pomaly hrnec,
3 kg bucku 1 kg jater,
varime játrovou paštiku,
obal na paštiku,
recept na paštiku,
recept na paštiky,
recepty - játrová paštika,
obaly na játrovou paštiku,
paštika ve střeve recept,
co z tucneho bucku,
játrová paštika recept,
recept jatrova pastika obrazky,
pomaly hrnec pastika,
jatrova pastika ve střevě,
jatra ve strevu recepty,
paštikové obaly,
pastika ve strevu recepty
Suroviny:
lalok vepřový,
játra vepřová,
cibule,
vejce,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
jalovec,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř černý,
Komentáře (2)