Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí Stew s oblohou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Matula

Náročný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 802 kJ /
1 387 kcal
Bílkoviny36,35 g
Tuky24,32 g
Vláknina65,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,28 g
Sacharidy226,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme maso (nakrájené na malé kousky) s nadrobno nakrájenou cibulkou, aby maso bylo hnědé na všech stranách. Krok 2: Poté zalijeme vodou nebo vývarem,přidáme pepř a sůl a vaříme cca 1 hodinu. Krok 3: Po hodině přidáme brambory, mrkev, celer, papriku, bobkové listy, snižte teplotu na nízkou a pod poličkou dusíme cca 2 hodiny nebo až je maso měkké a výsledek by měl mít konzistenci velmi husté polévky. Krok 4: Podle chuti je ještě možno zahustit. Na talíři upravíme oblohu dle vlastní kreativity, přidáme stew a teplé podáváme.

Zveřejněno 8. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí Stew s oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1PyR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí Stew s oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1PyR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hovězí stew, hovězí plátek s oblohou, irské krůtí stew, stew z hovězího masa, stew hovězí, hovězí maso s oblohou, hovezi stew recept, hovězí stee, stew, jak uvařit irský biftek, h a m, recepty irská hovězí biftek recept, stew recept, co je hovězí stew, hovězí \"stew\", hovězí plátky s oblohou, hovězí pupek s bramborakem, hovězí dušené rendang, recept na stew, resept na hovězí stew

Suroviny:
olej rostlinný, maso hovězí, voda, sůl, pepř, mrkev, brambory, paprika čerstvá zelená, celer, cibule, bobkový list, voda, mouka hladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibule červená, olivy černé, kapusta, rajče

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu