Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka se sušenými švestkami v PH

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 821 kJ /
2 108 kcal
Bílkoviny201,39 g
Tuky87,84 g
Vláknina55,61 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 2,17 g
Sůl4,90 g
Sacharidy55,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné maso nakrájíme na větší kostky. Restujeme na sádle ze všech stran dozlatova. Vytáhneme a do výpečku dáme nakrájenou slaninu, zeleninu a po chvíli cibuli. Restujeme do hněda. Přidáme protlak, švestky s vínem a koření. Po chvíli předěláme do pomalého hrnce, přihodíme maso a podlijeme vývarem. Zapneme na LOW na 7 hodin. Není třeba zahušťovat. Kdo chce, může maso vytáhnout a šťávu projet ručním mixérem.

Zveřejněno 10. 2. 2016

Poznámka autorky mika59

Kdo nevlastní pomalý hrnec, jde to v troubě, přikrytý pekáč na 100 st. 4-5 hodin, podle masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí líčka se sušenými švestkami v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjZ3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí líčka se sušenými švestkami v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjZ3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí líčka recept, hovězí líčka, recept hovězí líčka, hovězí se sušenými švestkami, hovězí líčka recepty, hovězí pečeně se sušenými švestkami, guláš se sušenými švestkami, hovězí na víně se sušenými švestkami, hovězí se švestkami, licka recept, recept na hovězí líčka, recept hovězí lícka v ph, hovězí líčka na červeném víně a švestkami, guláš z liček se svestkami, hovězí líčka na červeném víně a sušenými švestkami, hovězí líčka na švestkach, hovězí líčka na švestek, recepty na hovězí líčka, hovězí recepty, hovezo licka na svestkach

Suroviny:
líčka hovězí, cibule, švestky sušené, celer, mrkev, petržel, zázvor, víno červené suché, protlak, paprika čerstvá červená, slanina, sádlo, vývar, sůl, pepř, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu